En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan cereyan etmek üzere iki gruba ayrılır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, mektep ve hep kasılmalarında evgin hava ve muhaliflaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir destur olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uz ise buna bağlamlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder artışını getirmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın kesifı iyiceya kapanmasını sağlamaktır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat yaratıcı bir yangın bapsı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın bapsı fiyatları karşı bilim alabilirsiniz, Siz değerli üyelerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak adi yangın kapısı elde edebilirsiniz.

TSE yangın kapısı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Yalnızca zarfında kullanılan malzemeleri hamiş kızılır ve bu şekilde teste basıcı tutar.

Yangın bapları salt müstacel durumlarda binadan kaçışı bulmak bileğil, aynı zamanda yangın yangın kapısı kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Evgin çıkış kapıları olarak da anılan bu kapıların kullanımı yalnız çabucak her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını muayyen bir müddet engelleme özelliği olan yangın bapları itfaiyenin vusul süresine derece devir kazanmanızı esenlar.

Sınav sonucunda şayet kapı istenilen sürede metanet ve bütadlık esenlarsa sınav tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

çoklukla yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında harika özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Report this wiki page